AUTOMATIZĂRI
şi MONITORIZĂRI
PARAMETRII
FIZICO-CHIMICI
 
proiecte realizate
produse
ECHIPAMENTE
PENTRU AMBALARE
AUTOMATIZĂRI : PRODUSE
 
DXC 130 - TERMOREGULATOARE
Familie de controlere-transmitere industriale

DATRONIX COMPUTER a demarat realizarea unui sistem modular de subansamble electronice, pe baza carora se construiesc controlere sau transmitere de uz industrial, pentru diverse mărimi: temperatură, pH, concentraţii de ioni, potenţial redox, conductivitare, presiune şi altele. Aparatele au la bază microcontrolere din ultima generaţie. Caracterul modular oferă o flexibilitate deosebită ceea ce permite o adaptare rapidă din punct de vedere hardware şi software la necesităţile clientului.

 
IGIS

Dispozitivul protejează echipamentele conectate prin interfaţă serială RS232 prin izolarea galvanică cu optocuplor a semnalelor de date TxD şi RxD. Izolarea reduce numărul de defecte apărute datorită supratensiunilor, interferenţelor electrice sau diferenţei de potenţial.
Aceste cauze apar frecvent la conectarea echipamentelor prin interfaţă serială, ceea ce duce la creşterea probabilităţii de apariţie a defectelor. Cu IGIS, această probabilitate scade către 0, reducând astfel cheltuielile de intreţinere şi costurile legate de timpul de nefuncţionare a echipamentelor defecte.
Cu IGIS se pot realiza conexiunea şi chiar şi în cazul în care ambele echipamente conectate sunt sub tensiune, lucru nerecomandat în cazul unei conexiuni neprotejate.
IGIS "fură" tensiunea de alimentare din semnalul de emisie (TxD), deci nu necesită alimentare exterioară. Performanţele transferului de date se menţin sau chiar se îmbunătăţesc. Viteza maximă posibilă depăşeşte 115.200 biţi/sec, deci este acoperit tot domeniul oferit de PC-uri.

 

DXC 36

Faţă de interfaţa RS232, interfaţa serială de tip RS485 oferă o imunitate la zgomot crescută în condiţiile creşterii lungimii conexiunilor. De asemenea, RS485 permite conectarea mai multor echipamente pe un singur bus. În cazul în care echipamentul este dotat numai cu interfaţă serială RS232, este necesară conversia de interfaţă.
DXC 36 realizează conversia electrică a semnalelor interfeţei RS232 în semnale ale interfeţei RS485. Cele două interfeţe sunt izolate galvanic prin optocuploare. Comunicaţia este half-duplex. Viteza maximă de transfer este mai mare de 115.200 biti/sec. DXC 36 trebuie sa fie alimentat cu tensiune continuă (redresată şi filtrată) între 7 şi 15 V. Sursa în comutaţie incorporată, asigură izolarea interfeţelor şi faţă de sursa de alimentare. Două LED-uri indică starea liniilor de date. Este prevazută posibilitatea conectării terminatorilor de bus.
DXC 36 se utilizează în instalaţii industriale. Poate fi utilizat şi în cazul în care doriţi să realizaţi o conexiune serială la o distanţă prea mare pentru RS232.

 

FIZIOTERAPIE: ELECTROTERAPIE - ATM11 - ATM21 - HIDROTERAPIE - ATM31 - ACCESORII si PIESE DE SCHIMB
AUTOMATIZARI : LINII DE AMBALARE - MASINI DE AMBALAT GRAVIMETRICE - MASINI DE AMBALAT VOLUMETRICE
AUTOMATIZARI si MONITORIZARI PARAMETRI FIZICO-CHIMICI - SERVICE : APARATURA MEDICALA
APARATURA ELECTRICA SI ELECTRONICA - ELECTROSECURITATE


© 2011 DATRONIX COMPUTER SRL